Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Campagne Marketeer

Solliciteer nu

Campagne Marketeer

Als (Online) Campagne Marketeer zet je slimme campagnes in om OBI4wan wereldwijd op de kaart te zetten. Of het nu gaat om e-mailmarketing, social media campagnes of marketing automation, jij weet hoe je onze boodschap bij de doelgroep krijgt. Samen met de Online Marketing Coördinator en een team van 6 andere marketeers houd jij je bezig met inbound marketing en ondersteun je met jouw creativiteit onze partners en de teams van Sales en Customer Succes!

FULL-TIME · ZAANDAM

Binnen het marketingteam zijn verschillende specialismen vertegenwoordigd, van copywriting tot SEA en social. Jij vult dit lijstje aan met de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Opzet en uitvoering van e-mailmarketing voor het bouwen en onderhouden van een sterk merk, het genereren van leads en inspireren van onze klanten
 • Creatie van wereldwijde creatieve social media campagnes om onze visie en oplossingen te presenteren
 • Coördinatie en doorontwikkeling van marketing automation, lead nurturing en lead scoring met HubSpot

Dit ben jij…

Je bent energiek, benut optimaal je vrijheid en speelt pro-actief in op kansen om het steeds beter te doen. Je hebt geen moeite met “veel tegelijkertijd” en weet in goed overleg de juiste prioriteiten te stellen. Voor elke uitdaging heb jij een creatieve oplossing en je gaat bij elke campagne voor het beste resultaat.

 • Je hebt een Bachelor of Master in Marketing, Communicatie of een gerelateerde studie

 • Je hebt ervaring in online marketing en optimalisatie van online campagnes waar innovatie en creativiteit belangrijke vaardigheden zij

 • Je hebt enige ervaring met marketing automation (HubSpot) en maakt keuzes o.b.v. data inzichten

 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in het opzetten en uitvoeren van e-mailmarketing en/of social media marketing


Arbeidsvoorwaarden:

 • 40-urige werkweek binnen een award-winning organisatie, waarin iedereen streeft de beste van Europa te worden.
 • Een snelgroeiende, jonge en gezellige werkomgeving vol internationale mensen, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Elke dag samen lunchen, op de meeste vrijdagen een borrel in het Salescafé en bij mooi weer, ijsjes!
 • Een pingpongtafel, een tafelvoetbaltafel en een felle strijd ‘to become the very best’.
 • Ieder kwartaal een feest op locatie wanneer targets en kwartaaldoelen behaald zijn.


Dit zijn wij…

Vanuit het hoofdkantoor in Zaandam werkt een team van meer dan 60 enthousiaste experts voor 1000+ nationale en internationale merken. Wij maken de beste data gedreven software oplossingen op het gebied van reputatiemanagement en media monitoring, webcare en chatbots. Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten als bol.com, RTL Nederland, KWF Kankerbestrijding, ING en nog veel meer.

Je komt te werken in een team met gezellige en ambitieuze collega’s. We hebben een informele cultuur waar succes gevierd wordt en optimaal ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling!