Stage: Marketing & Communicatie

Solliciteer nu

Marketing & Communicatie stage

Ben jij helemaal thuis in social media en zoek je een stageplek waar je deze kennis kunt aanscherpen én toepassen? Kom dan stage lopen bij OBI4wan op de Marketingafdeling. Binnen ons team werk je veel zelfstandig en krijg je ruim de vrijheid om je te ontwikkelen op alle gebieden van marketing. Zo hebben we interessante projecten op het gebied van SEO en SEA, community management via social media en schrijf je actief mee aan ons blog. Meer weten over de mogelijkheden van deze uitdagende werkstage? Lees dan snel verder!

FULL-TIME · ZAANDAM

Als Marketing & Communicatie stagiaire ondersteun je het Marketing team bij het opstellen en uitvoeren van marketingactiviteiten. Je houdt de content op onze eigen social media kanalen up-to-date en creëert content voor verschillende blogs. 

Profiel

  • Je volgt een opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of een vergelijkbare richting op HBO- of WO-niveau 

  • Je voelt je helemaal thuis op social media en hebt uitgebreide kennis van Twitter, Instagram, Facebook, TikTok en Snapchat.

  • Je hebt kennis van de strategische (zakelijke) inzet van social media

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en schrijft creatief

  • Je bent op zoek naar een meeloopstage, voor een minimale periode van 5 maanden

Arbeidsvoorwaarden
  • 40-urige werkweek binnen een award-winning organisatie, waarin iedereen streeft de beste van Europa te worden.
  • Een snelgroeiende, jonge en gezellige werkomgeving vol internationale mensen, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Elke dag samen lunchen, op de meeste vrijdagen een borrel in het Salescafé en bij mooi weer, ijsjes!
  • Een pingpongtafel, een tafelvoetbaltafel en een felle strijd ‘to become the very best’.
  • Ieder kwartaal een feest op locatie wanneer targets en kwartaaldoelen behaald zijn.


Dit zijn wij…

Vanuit het hoofdkantoor in Zaandam werkt een team van meer dan 60 enthousiaste experts voor 1000+ nationale en internationale merken. Wij maken de beste data gedreven software oplossingen op het gebied van reputatiemanagement en media monitoring, webcare en chatbots. Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten als bol.com, RTL Nederland, KWF Kankerbestrijding, ING en nog veel meer.

Je komt te werken in een team met gezellige en ambitieuze collega’s. We hebben een informele cultuur waar succes gevierd wordt en optimaal ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling!